Over Techno Group

Technisch personeel, RPO, verkeersregelaars en evenementen

Missie

Sinds 1997 is Techno Group een begrip in Etten-Leur. Begonnen met het label TechnoSelect als technisch uitzend- en detacheringsbureau en nu inmiddels uitgegroeid tot een groep met de labels JobXpert, Techno Traffic Control en Techno Event Services. Deze bedrijven zijn gezamenlijk gevestigd aan de Pottenbakkerstraat 41 in Etten-Leur, in het pand dat wij in 2013 in eigen beheer gebouwd hebben. Techno Group ken je wellicht ook van haar maatschappelijke betrokkenheid. Zo sponseren we al sinds jaar en dag de profwielerronde van Etten-Leur en is TechnoSelect hoofdsponsor van Unitas'30 uit Etten-Leur. Daarnaast ondersteunen wij diverse andere locale initiatieven. Techno Group is opgericht door Marco van den Beemt en inmiddels volledig in handen van François Moelands.

TechnoSelect - Het Betere werk

TechnoSelect is actief in de werving en selectie van personeel in de techniek, productie en logistiek. TechnoSelect is dé plek voor je volgende uitdagende baan of voor het oplossen van je personeelsproblemen. Dat noemen wij het betere werk. 

JobXpert - De winnende RPO methode

JobXpert is voortgekomen uit meer dan 25 jaar expertise in de arbeidsbemiddeling en marketing. Onze krachten zijn gebundeld in een innovatieve formule. We begrijpen de uitdagingen van de veranderende arbeidsmarkt en geloven dat elke kandidaat te vinden is met de juiste benadering. Een combinatie tussen job marketing, recruitment en employer branding. Wij hebben de winnende RPO methode.

Techno Traffic Control - Opvallend goed geregeld

Onze slogan 'opvallend goed geregeld' is de basis voor alles wat we doen. Dat begint uiteraard op de weg. Met ruim 150 verkeersregelaars in vaste dienst, staan wij dagelijks voor u klaar om het verkeer vakkundig te begeleiden. Wij stroomlijnen de verschillende verkeerssituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom bouwplaatsen. Hierbij hebben we een sterke focus op service naar onze klanten. We staan 24/7 klaar om te zorgen voor veilig verkeer rondom de werkzaamheden van onze opdrachtgevers. Zo dragen we bij aan een verkeersveilig Nederland!

Techno Event Services - Elk Event een Succes

Grote aantallen bezoekers binnen een aantal dagen in goede banen zorgen voor grote uitdagingen voor de organisatie van een evenement. Hoe krijg je alle benodigde voorzieningen en personeel op het juiste moment op de juiste plaats? Techno Event Services regelt het hele proces van A tot Z! Techno Event Services richt zich met name op publieks- en sportevenementen. Van wielrennen tot wandelen: wij verzorgen uw evenement. Wij richten ons op de schil rondom uw evenement. Wij zorgen voor goede bereikbaarheid, goede doorstroming voor bezoekers en vooral verkeersveiligheid. Zo kunt u zich focussen op uw evenement zelf en zorgen wij dat de bezoeker zorgeloos op de bestemming aankomt.

De bedrijven

Technisch uitzendbureau

Verkeersregelaars

Ondersteuning evenementen